![]() | |
Se poate consuma la:Retete Croaziera PP![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | |
Bezele,
Un desert simplu dar foarte delicios!
Ingrediente:
- 4 albusuri
- indulcitor
- esenta
- 3-4 picaturi de otet
Mod de preparare:
- Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si 3-4 picuri de otet.
- Se adauga indulcitorul si esenta si se continua mixarea pana se obtine o spuma lucioasa.
- Pe o tava tapetata cu hartie de copt, cu un posh, se formeaza bezelele.
- Tava se introduce in cuptor, pe cea mai inalta treapta, la foc minim.
- Se verifica in mod constant sa nu se arda, dar fara sa deschideti usa cuptorului.
- Dupa ce s-au racit, se scot din tava cu ajutorul unui cutit.
Buna ziua!
Doar o intrebare… ce inseamna „la foc mic„? Cuptorul meu este electric, si trebuie sa-i setez gradele!
Multumesc!
La 70-90 de grade.