retete dukan
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)

Se poate consuma la:


Retete Croaziera PP 
Retete Croaziera PV 
Retete Etapa Consolidare 
Retete Etapa Stabilizare 
Branza topita facuta in casa, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

O reteta de care cu siguranta te vei indragosti! Branza topita se poate consuma de acum in orice zi si mai ales fara limite!

Ingrediente:

  • 500 gr branza cu 0,2 % grasime
  • 1 lingurita de bicarbonat
  • 2 galbenusuri

Instructiuni de preparare:

  1. Branza cu bicarbonatul se amesteca si se lasa la temperatura camerei aproximativ 2 ore.
  2. Se adauga galbenusurile si se fierbe pe abur aproximativ 20 de min.
  3. Nu va ingrijorati poate sa para moale dar se incheaga cand se raceste.
  4. Consistenta la care trebuie luata de pe foc e aceea unui aluat de clatite mai gros.
  5. Daca o fierbeti prea mult se subtiaza prea tare.
  6. Optional puteti pune sunca, ierburi, etc

S-ar putea sa iti placa:

3 Raspunsuri to “Branza topita facuta in casa”

  1. Ghita maria alexandra says:

    buna, felicitari pentru idee..
    stii cumva si vreo reteta de quark pentru ca am vazut ca se gaseste mai greu, si cand se gaseste e destul de scump.
    multumesc

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Andrei says:

    Super reteta.

    Chiar ieri mi-am adus aminte ca facusem candva. Sunt inca in perioada de atac si ieri am facut o versiune simplificata: nu am folosit galbenusuri.

    Am folosit asa:

    300g branza 0%
    lingurita bicarbonat
    sare, optional condimente macinate (eu am pus piper, cimbru, chimen, coriandru).

    Am incercat sa o fac diferit de data asta (gateam prea multe in acelasi timp) asa ca am topit-o la microunde, intr-un castronel de sticla. Cuptorul pe maxim in reprize de 30 secunde (intre reprize opream, amestecam bine, mai lasam un minut sa se odihneasca) pana cand s-a uniformizat. A iesit super, la temperatura camerei are consistenta unui jeleu.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  3. ati says:

    Am respectat intocmai reteta dar in timp ce mestecam, in loc sa devina de consistenta unei smintini, s-a format un cocolos gen cauciuc, lipicios inconjurat de zer in proportie de 50/50%
    Am continuat sa mestec la acelasi foc mic si cocolosul mare s-a farimitat moment in care am incetat sa mai mestec.
    Unde am gresit? ce e eronat in aceasta reteta sau ce secrete nu ni s-au spus?
    Pt a ma gasi mai repede dati-mi, va rog si un replay pe atzipitu@yahoo.com

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Lasati un Raspuns la Ghita maria alexandra