retete dukan
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)

Se poate consuma la:


Retete Croaziera PP 
Retete Croaziera PV 
Retete Etapa Consolidare 
Retete Etapa Stabilizare 
Briose cu inimioare, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Ingrediente:

Blat rosu:

  • 2 oua
  • 1 lingura amidon
  • 2 linguri de branza 0,2% grasime
  • indulcitor
  • esenta de vanilie
  • colorant rosu

Briose:

  • 2 linguri tarate de ovaz,
  • 1 lingura tarate de grau
  • 2 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 linguri de branza 0,2% grasime
  • indulcitor
  • 2 lingurite cacao
  • 1 lingurita ness
  • esenta de rom

Glazura:

  • 2 linguri branza 0,2% grasime
  • 1 lingura lapte praf degresat (optional)
  • indulcitor
  • esenta de visine
  • clorant rosu

Mod de preparare:

Blat rosu:

  1. Albusurile se bat spuma tare cu indulcitorul.
  2. Galbenusurile se amesteca impreuna cu amidonul, branza, esenta si clorantul.
  3. Cele doua compozitii se amesteca incet de jos in sus, pana se omogenizeaza.
  4. Se toarna intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade, aproximativ 5 minute.
  5. Blatul se lasa la racit si apoi se decupeaza cu o frma de biscuiti.

Briose:

  1. Taratele de ovaz, taratele de grau, praful de copt se amesteca impreuna cu branza, indulcitorul, cacao, nessul si esenta de rom.
  2. Se adauga galbenusurile si se omogenizeaza.
  3. Albusurile batute spuma se amesteca in compozitia anterioara.
  4. Se toarna in forme de briose, care se umplu doar trei sferturi, se baga in forme si cate o inimioara din blat rosu.
  5. Formele se baga in cuptorul preincalzit la 170 de grade, aproximativ 20 de minute.

Glazura:

  1. Se amesteca toate ingredientele cu mixerul, pana se obtine un amestec pufos, neted si omogen.
  2. Briosele se glazureaza si se pastreaza la rece.

S-ar putea sa iti placa:

Lasati un Raspuns