retete dukan
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)

Se poate consuma la:


Retete Croaziera PV 
Retete Etapa Consolidare 
Retete Etapa Stabilizare 
Budinca de peste cu spanac si ciuperci, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Un fel de mancare delicios si sanatos!

Ingrediente:

  • 500 g file peste
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 200 gr spanac
  • cateva fire de marar
  • 3 oua
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare,piper

Mod de preparare:

  1. Intr-o tigaie antiaderenta se calesc cateii de usturoi taiati feliute, 100 gr de spanac, ceapa taiata marunt si ciupercile taiate cubulete.
  2. Pestele condimentat cu sare si piper se prepara intr-o tigaie, separat, 2-3 minute pana se albeste.
  3. Se toarna sucul de lamaie peste acesta.
  4. Se adauga ciupercile, spanacul calit si cel proaspat rupt in bucatele,2 galbenusuri ,mararul tocat marunt albusurile batute spuma,sare,piper dupa gust si amestecam pana se omogenizeaza compozitia .
  5. Intr-un vas termorezistent turnam compozitia si apoi o ungem cu o pensula cu galbenusul ramas.
  6. Se da vasul la cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru aproximativ 45 de minute .

S-ar putea sa iti placa:

Lasati un Raspuns