retete dukan
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Se poate consuma la:


Retete Croaziera PV 
Retete Etapa Consolidare 
Retete Etapa Stabilizare 
Carpaccio de vita cu rucola, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

O delicatesa italiana!

Ingrediente:

  • 1 kilogram muschiulet de vita
  • 200 grame rucola, spalate și uscata
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • 3 linguri de suc de lamaie facut din sare de lamaie dizolvata in apa
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 1 galbenus de ou
  • 10 rosii cherry, taiate in sferturi

Mod de preparare:

  1. Se infasoara, in folie alimentara de plastic, muschiul de vita.
  2. Se baga la congelator pentru 1 ora.
  3. Folosind un cutit foarte ascutit , se taie carnea de vita in  felii subtiri de aproximatin 3 mm.
  4. Puneti feliile intre bucati de folie de plastic sau hartie cerata si delicat, cu un sucitor, apasati carnea.
  5. Asezati pe o farfurie bucatile de carne, rucola si rosii.
  6. Sucul obtinut din sare de lamaie , mustarul, galbenusul de ou , sarea si piperul se amesteca cu un blender de mana pana se ingroasa sosul.
  7. Puneti sosul doar pe carne si serviti imediat.

Multumim pentru reteta, Lavinia Gheorghe!


S-ar putea sa iti placa:

Lasati un Raspuns