![]() | |
Se poate consuma la:Retete Croaziera PV![]() ![]() ![]() | |
![]() | |
Ciorba de potroace ,
O ciorba delicioasa care iti potoleste foamea in orice moment al zilei.
Ingrediente:
- 1 pui
- 3 oua
- 2 morcovi
- 1 telina
- 2 ardei grasi
- 2 rosii
- 1 ceapa
- 1 legatura leustean
- bors
- sare, piper
Mod de preparare:
- Puiul se portioneaza, se curata de piele si se pune la fiert in apa cu sare.
- Se spumeaza de cate ori este nevoie.
- Legumele se taie cubulete si se adauga peste carne.
- Separat se incalzeste borsul si se strecoara.
- Cand carnea si legumele sunt fierte, se adauga borsul si se mai lasa cateva clocote
- Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga ouale batute
- Se mai fierbe 5 minute.
- Se opreste focul si se adauga leusteanul proaspat tocat marunt.