retete dukan
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Se poate consuma la:


Retete Croaziera PV 
Retete Etapa Consolidare 
Retete Etapa Stabilizare 
Crap umplut cu ciuperci, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Dupa sloganul¬† “Nici o masa fara peste”, va invitam sa incercati aceasta reteta delicioasa!

Ingrediente:

  • 1 crap de aprximativ 1 kg
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 300 g rosii
  • 1 ceapa
  • 100 ml lapte 0,1% grasime
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare,piper .

Mod de preparare:

  1. Se curate pestele si se spala, se condimnteaza cu sare si piper si se baga la frigider.
  2. Intre timp, ceapa tocata marunt, cu ciupercile taiate feliute si patrunjelul tocat marunt se soteaza cu 2 linguri de apa pana scade apa lasata de ciuperci.
  3. Compozitia se lasa la racit.
  4. La o parte din compozitie se adauga laptele, 1 ou si 1 galbenus, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca pana se omogenizeaza.
  5. Intr-o tava se aseaza pestele care se umple cu compozitia de cuiperci cu oua.
  6. In partea de compozitie de ciuperci ramasa se amesteca rosiile oparite, curatate de coaja si tocate marunt.
  7. Aceasta compozitie se pune imprejurul pestelui, se adauga 2 cani se apa si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
  8. Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, aproximativ 30 de minute.

S-ar putea sa iti placa:

Lasati un Raspuns