retete dukan
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Se poate consuma la:


Retete Croaziera PV 
Retete Etapa Consolidare 
Retete Etapa Stabilizare 
Escalop de vitel cu spuma de morcovi, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

O mancare gata in mai putin de 30 de minute si este absolut delicioasa!

Ingrediente:

  • 4 cotlete de vitel
  • 500 grame morcovi
  • 1 lamaie, suc si coaja
  • cateva picaturi de ulei de masline
  • chives pentru decor
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

  1. Morcovii taiati rondele se pun intr-o tigaie, peste se toarna un pic de apa, sare si se adauga coaja de la lamaie.
  2. Se acopera tigaia cu un capac si se fierb la foc mic pana sunt al dente.
  3. Sucul de lamaie se toarna in tigaie peste morcovi si se stinge focul.
  4. Se ia un polonic de morcovii, se scurg de zeama si se paseaza in blender pana se obtine o spuma delicata, daca e nevoie se adauga 1 lingura de lichid.
  5. Intr-o alta tigaie mare, unsa cu cateva picaturi de ulei, se frig cotlete de vitel, pe foc mic, se toarna restul de morcovi cu zeama cu tot si se fierb pana se ingroasa sosul.
  6. Pe fiecare escalop de vitel, se pune o lingura de spuma de morcovi, apoi morcovi cu sos , se asezoneaza cu piper si se presara chives tocat.

S-ar putea sa iti placa:

Lasati un Raspuns