retete dukan
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)

Se poate consuma la:


Retete Croaziera PP 
Retete Croaziera PV 
Retete Etapa Atac 
Retete Etapa Consolidare 
Retete Etapa Stabilizare 
Pastrama de pui, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Pastrama de pui nu trebuie sa lipseasca de langa mamaliga dukan!

Ingrediente:

  • 500 de gr pulpe de pui fara os si fara piele,
  • 1 lingura rozmarin uscat,
  • 1 lingurita nucsoara,
  • 1 lingura boia de ardei,
  • 1 lingurita praf de usturoi,
  • Sare grunjoasa
  • Apa

Instructiuni de preparare:

  1. Fundul unui vas se acopera cu sare grunjoasa.
  2. Deasupra se presara condimentele.
  3. Se aseaza carnea spalata si se condimenteaza.
  4. Deasupra se acopera complet cu sare grunjoasa si se toarna apa calduta cat sa se acopere ultimul strat de sare.
  5. Se lasa la frigider minin 24 de ore,apoi carnea se scoate, se spala si se sterge cu prosoape de hartie.
  6. Pe o folie de aluminiu se presara boia si se aseaza carnea.
  7. Folia de aluminiu se ruleaza si se strange bine la capete.
  8. Se baga in cuptorul preincalzit,la temperature medie, aproximativ 45 de minute.
  9. In ultimele 5 minute, desfaceti folia de alunimiu pentru a se rumeni carnea.

S-ar putea sa iti placa:

Lasati un Raspuns