retete dukan
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)

Se poate consuma la:


Retete Croaziera PV 
Retete Etapa Consolidare 
Retete Etapa Stabilizare 
Placinta cu spanac, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

O placinta delicioasa si foarte sanatoasa!

Ingrediente:

Blat:

  • 600 g carne pui prefiarta
  • 2 oua
  • 400 grame iaurt 0,1% grasime
  • mirodenii

Umplutura:

  • 2 cepe mari
  • 1 kg spanac
  • 2 oua
  • sare
  • 1 ardei gras, cubulete

Mod de preprare:

  1. Carnea de pui se pune in blender, se adauga 2 oua si se mixeaza.
  2. Se adauga iaurtul si mirodeniile.
  3. Pentru umplutura, se calesc in putina apa, cepele taiate fin, se adauga spanacul si sare.
  4. Se fierbe pana scade zeama.
  5. Umplutura se lasa la racit, apoi se amesteca impreuna cu 2 oua batute.
  6. Intr-o tava dreptunghiulara, se pune jumatate din compozitia de carne, apoi umplutura si deasupra cealalta jumatate de compzitie pentru blat.
  7. Se presara cubulete de ardei gras.
  8. Tava se introduce in cuptorul preincalzit la 170 de grade, pentru aproximativ 20 de minute.

Multumim pentru reteta, Andreea Costea!


S-ar putea sa iti placa:

Lasati un Raspuns