retete dukan
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)

Se poate consuma la:


Retete Croaziera PP 
Retete Croaziera PV 
Retete Etapa Consolidare 
Retete Etapa Stabilizare 
Prajitura cu ciocolata, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

O prajitura perfecta langa o cana de cafea!

Ingrediente:

  • 6 linguri tarate ovaz
  • 3 linguri tarate grau
  • 400 grame iaurt 0,1% grasime
  • 1/2 plic praf de copt
  • 4 oua
  • 1 plic budinca de ciocolata
  • 400 ml lapte 0,1% grasime
  • indulcitor
  • esenta de rom

Mod de preprare:

  1. Taratele de ovaz, cele de grau si praful de copt, se amesteca intr-un castron.
  2. Se adauga iaurtul baut cu galbenusuri, indulcitor si esenta de rom.
  3. Albusurile batute spuma, se incorporeaza in amestecul preparat anterior.
  4. Compozitia se toarna in tava de la aragaz, tapetata cu hartie de copt.
  5. Se introduce in cuptorul preincalzit la 160 de grade, aprximativ 15 minute.
  6. Pentru crema de cioclata se prepara budinca cu 400 de ml de lapte indulcit si aromat cu esenta de rom.
  7. Se taie blatul in 3 si se unge cu crema de ciocolata.

Multumim pentru reteta, Andreea Costea!


S-ar putea sa iti placa:

Lasati un Raspuns