retete dukan
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Se poate consuma la:


Retete Croaziera PV 
Retete Etapa Consolidare 
Retete Etapa Stabilizare 
Rulada de vitel, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

O rulada extraordinar de buna care nu mai are nevoie de garnitura!

Ingrediente:

  • 800 grame carne de vitel
  • 500 grame de spanac , fiert și scurs
  • 3 linguri branza 0,2% grasime
  • 1 ou
  • 2 roșii
  • 2 linguri vin alb
  • sare , piper
  • nucsoara
  • 1 ceapa mica tocata

Mod de preprare:

  1. Intr-o tigaie se calesc ceapa , se adauga rosiile taiate in sferturi si o lingura de apa .
  2. Se adauga spanacul si branza, se gatesc cinci minute si se lasa sa se raceasca.
  3. Iintr-un castron , se bate ou cu sare , piper și nucsora.
  4. Carnii i se face taietura, astfel incat sa se poate umple.
  5. Apoi se adaugă amestecul .
  6. Se inchide buzunarul cu scobitori.
  7. Carnea se condimenteaza sare , rozmarin si salvie.
  8. Se coace o ora la 180 de grade.
  9. La jumatatea timpului de preparare , carnea se stropeste cu vinul .
  10. Cand rulada este gata, se lasa la racit si se taie felii .
  11. Se serveste cu sosul lasat de rulada in tava.

S-ar putea sa iti placa:

Lasati un Raspuns