retete dukan
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Se poate consuma la:


Retete Croaziera PV 
Retete Etapa Consolidare 
Retete Etapa Stabilizare 
Shirataki al ragu, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Pentru iubitorii de paste, o reteta delicioasa!

Ingrediente:

  • 1 pachet de shirataki
  • 500 grame carne de vita tocata
  • 1 ceapa mica , taiata cubulete
  • 1/3 ceasca morcovi, taiati cubulete
  • 1/3 ceasca telina, taiata cubulete
  • 4 catei de usturoi , curatati si tocati
  • 100 grame pasta de tomate
  • 2 linguri amidon de porumb
  • 3 linguri vin alb
  • 1/3 ceasca patrunjel proaspat
  • 1/3 ceasca busuioc proaspat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 crenguta rozmarin
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

  1. Carnea se caleste intr-o tigaie antiaderenta si se desface, cu doua furculite, in bucatele mici .
  2. Dupa ce carnea este rumenita , se adauga ceapa , morcovi , telina , usturoiul si se gatesc pana cand legumele sunt usor rumenite, aproximativ 7 minute .
  3. Se adauga pasta de tomate si amidonul si se amesteca bine.
  4. Se adauga vinul , patrunjelul , busuiocul , oregano , rozmarinul si se asezoneaza cu sare si piper .
  5. Se aduce la fierbere , apoi se reduce focul la minim .
  6. Acoperiti si gatiti , amestecand ocazional de aproximativ 1 ora , adaugand o ceascade apa, daca este necesar, in cazul in care sosul se ingroasa prea mult .
  7. Shirataki se gatesc conform instructiunilor de pe pachet.
  8. Pastele se scurg si se amestesteca in sos.

 


S-ar putea sa iti placa:

Lasati un Raspuns