retete dukan
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Se poate consuma la:


Retete Croaziera PV 
Retete Etapa Consolidare 
Retete Etapa Stabilizare 
Tagliatelle cu spanac, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Simple sau cu sos, sunt excelente atunci cand aveti pofta de paste!

Ingrediente:

  • 180 grame tofu
  • 100 grame spanac fiert
  • 1 ou
  • 1 albus de ou
  • sare
  • 1 lingura de tarate de ovaz
  • lapte cu 0,1% grasime

Mod de preparare:

  1. Intr-un blender se marunteste tofu pana devine praf.
  2. Spanacul se fierbe si se lasa la racit, apoi se scurge foarte bine.
  3. Se amesteca toate ingredientele.
  4. Lapte se toarna “dupa ochi”, astfel incat aluatul sa fie de consistenta unui lichid cremos.
  5. Aluatul se toarna cat mai subtire intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  6. Se coace la 200 de grade pentru aproximativ 6 minute.
  7. Aluatul se scoate din cuptor, se lasa la racit un pic, astfel incat aluatul sa se desprinda mai usor de hartie.
  8. Aluatul se baga apoi in cuptorul cu microunde, la putere maxima, de aproximativ 4 minute, pana aluatul este uscat, dar nu casant.
  9. Aceasta operatiune se repeta pana terminati de uscat tot aluatul, dearece nu incape tot deodata in cuptorul cu microunde.
  10. Aluatul se taie sub forma de taietei care se fierb in apa cu sare cateva minute, dupa care se servesc cu sosul preferat.

S-ar putea sa iti placa:

Lasati un Raspuns