retete dukan
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Se poate consuma la:


Retete Croaziera PV 
Retete Etapa Consolidare 
Retete Etapa Stabilizare 
Tort diplomat cu crema de dovleac , 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Un tort extraordinar de bun!

Ingrediente:

Crema alba:

  • 400 grame iaurt 0,1% grasime
  • 2 oua
  • 3 plicuri gelatina
  • 250 ml lapte
  • 2 esente vanilie
  • indulcitor

Crema de dovleac

  • 500 grame dovleac
  • 1 plic gelatina
  • scortisoara
  • indulcitor

Mod de preprare:

  1. Iaurtul se amesteca impreuna cu albusurile batute spuma si esentele de vanilie.
  2. Galbenusurile se adauga in laptele indulcit, in care s-a dizolvat gelatina.
  3. Se fierb, pe foc mic, 1 minut si se amesteca incontinuu, sa se incorporeze galbenusurile.
  4. Se adauga compozitia cu iaurt si se amesteca pana devine omogen.
  5. Se toarna in forma de tort tapetata cu folie alimentara si se lasa la racit.
  6.  Dovleacul se fierbe, se paseaza si se adauga indulcitorul si scortisoara.
  7. Gelatina se dizolva in 100 ml de apa si se amesteca impreuna cu piureul aromatizat.
  8. Compozitia se toarna peste crema alba si se lasa la racit.

Multumim pentru reteta, Andreea Costea!


S-ar putea sa iti placa:

Lasati un Raspuns